Borja G PERRUQUER Slow Hair

 

 

Et donem la benvinguda a BORJA G - PERRUQUER

Com a perruquer i creatiu vull oferir al client el meu propi concepte de perruquería, basat en una atenció personalitzada, la reserva d'hora respectada, la utilització dels millors productes del mercat, una tècnica desenvolupada al llarg de 23 anys d'aprenentatge i en contínua evolució. Principis pels quals em guio en l'activitat diària.

La meva filosofia és escoltar les necessitats de cada clienta/i per oferir la millor resposta en cada servei, desenvolupar les mes avançades tècniques del mercat i la contínua recerca dels millors productes i serveis per cobrir les necessitats dels meus clients.

Crec que els clients són les persones més importants en el meu saló i per això sempre ens avançarem als seus desitjos. On el nostre enfocament principal serà: el respecte escrupolós
de la reserva d'hora, un temps de servei adaptat a les necessitats de cada client, una atenció personalitzada durant un espai de temps en el qual el perruquer aquesta solament per a i per cada clienta/i.

 

Bienvenid@ a  BORJA G - PERRUQUER

Como peluquero y creativo quiero ofrecer al cliente mi propio concepto de peluquería, basado en una atención personalizada, la reserva de hora respetada, la utilización de los mejores productos del mercado, una técnica desarrollada a lo largo de 23 años de aprendizaje y en continua evolución. Principios por los que me guío en la actividad diaria.

Mi filosofía es escuchar las necesidades de cada clienta/e para ofrecer la mejor respuesta en cada servicio, desarrollar las mas avanzadas técnicas del mercado y la continua búsqueda de los mejores productos y servicios para cubrir las necesidades de mis clientes.

Creo que los clientes son las personas más importantes en mi salón  y por ello siempre nos adelantaremos a sus deseos. Donde nuestro enfoque principal será: el respeto escrupuloso de la reserva de hora, un tiempo de servicio adaptado a las necesidades de cada cliente, una atención personalizada durante un espacio de tiempo en el cual el peluquero esta solo para i por cada clienta/e.

 

 

 

 

 

 

Top  |  borjagperruquer@gmail.com 973 354 600